Algemene verkoopvoorwaarden


Artikel I. ALGEMEEN

CAMIREL Diffusion Sarl is eigenaar van het merk SEALINEA en heeft in die hoedanigheid de website sealinea.nl geopend.

Sealinea is een fabrikant van sexy badmode en webwinkel voor de veilige online aankoop, wij bieden u de mogelijkheid van bikini kopen online.

De onderstaande voorwaarden regelen de online verkoop tussen CAMIREL Diffusion Sarl en een meerderjarige fysieke persoon, verder Klant genoemd, die uitsluitend voor persoonlijke behoeften koopt. U verklaart minstens 18 jaar te zijn en te beschikken over de juridische capaciteiten of titularis te zijn van een ouderlijke toestemming die u toelaat om bestellingen te plaatsen op de website Sealinea.

Het contract tussen CAMIREL Diffusion Sarl en de klant wordt pas gelegd na de bevestiging van de gegevens die gevraagd worden tijdens het opnemen van de bestelling.

Elke bestelling van een product uit de webwinkel van de website Sealinea veronderstelt dat u van te voren de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden heeft geraadpleegd. U verklaart dat u, vóór de plaatsing van uw bestelling, kennis hebt genomen van, en akkoord gaat met de onderhavige Algemene Verkoopvoorwaarden. Na bevestiging van de bestelling, aanvaardt de Klant volledig de algemene verkoopvoorwaarden van CAMIREL Diffusion Sarl.

Deze Algemene Verkoopvoorwaarden kunnen wijzigingen ondergaan, het zijn de voorwaarden die op de website geldig zijn op het moment van uw bestelling, die van toepassing zijn.

Deel 1.01 Inwerkingtreding- duur

De onderhavige verkoopvoorwaarden treden in werking op de datum van ondertekening van de bestelbon. Ze zijn geldig voor de tijd die nodig is voor de levering van de bestelde goederen en diensten en tot dat de door de website Sealinea toegekende garanties vervallen zijn.

Deel 1.02 Vertrouwelijkheid

CAMIREL Diffusion Sarl waarborgt de vertrouwelijkheid van de gegevens die door de klant worden verstrekt.

Deel 1.03 Veiligheid van de gegevens

Alle gegevens die gebruikt worden tijdens de behandeling van de bestelling, zullen met de grootste vertrouwelijkheid behandeld worden. Geen enkele informatie zal worden doorgegeven aan derden.

Deel 1.04 Veiligheid van de transacties

De betaling met een kredietkaart is gewaarborgd door onze financiële partners, die bekend zijn voor hun betrouwbaarheid op het vlak van online transacties. De transactie tussen de klant en onze partners is gecodeerd (SSL). De bankgegevens die u verstrekt, worden op uw eigen computer gecodeerd en zullen nooit ongecodeerd op het internet circuleren. Er wordt bij Sealinea geen enkel kaartnummer bewaard.

Deel 1.05 Navolging van de wetgeving

De klant heeft het recht zijn persoonlijke gegevens in te zien, recht te zetten, te wijzigen of te verwijderen. Hij kan dit recht uitoefenen door contact met ons op te nemen via e-mail:

sealinea@sealinea.com

Deel 1.06 De producten

CAMIREL Diffusion Sarl biedt producten aan van hoge kwaliteit. Aarzel ook niet om per e-mail contact met ons op te nemen voor suggesties of klachten:

sealinea@sealinea.com

CAMIREL Diffusion Sarl stelt op zijn website de producten die te koop zijn voor met de nodige kenmerken, in naleving van artikel L 111-1 van de consumentenwet, die de mogelijkheid voorziet voor de potentiële consument om kennis te nemen van de belangrijkste kenmerken van het product voordat hij zijn definitieve bestelling plaatst. De aanbiedingen van CAMIREL Diffusion Sarl zijn geldig zolang de voorraad strekt.

CAMIREL Diffusion Sarl behoudt zich het recht voor om op elk moment, en zonder voorafgaande kennisgeving, producten toe te voegen of te verwijderen, of er de voorstelling of de beschrijving van te wijzigen

Deel 1.07 Bestelling

CAMIREL Diffusion Sarl is aan geen enkele verplichting gebonden totdat de koper een e-mail ontvangen heeft ter bevestiging van de bestelling van badmode. Deze e-mail wordt verzonden naar het e-mailadres dat de koper heeft opgegeven in het bestelformulier.

CAMIREL Diffusion Sarl behoudt zich het recht voor om eenzijdig en zonder toelichting een bestelling te weigeren, of er slechts gedeeltelijk op in te gaan indien deze meer dan één artikel bevat. Op dezelfde wijze behoudt hij zich het recht voor om eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, de prijzen en alle andere verkoopvoorwaarden te wijzigen.

De bestelling zal worden bevestigd na de verschillende stappen betreffende de artikelen, de klanteninformatie en de betaling. Het leveringsproces zal worden opgestart na ontvangst van de betaling. Dit is de enige procedure die toelaat om een bestelling te plaatsen. De klant verbindt zich ertoe om zijn persoonlijke identificatiegegevens door te geven. Hij heeft het recht deze te wijzigen, maar bij de invoer van de bestelling moeten ze correct zijn. Bij een foute invoer, wijst CAMIREL Diffusion Sarl elke verantwoordelijkheid voor de gevolgen die hieruit zouden kunnen voortvloeien af (bijvoorbeeld: een vertraging bij levering, onmogelijkheid van levering, pakje geleverd op een verkeerd adres, enz.). Na bevestiging van de bestelling, bevestigt CAMIREL Diffusion Sarl binnen de 72 uur, per e-mail, de aanvaarding of weigering ervan.

Elke bestelling betekent de volle aanvaarding van de prijzen en beschrijvingen van de producten die op de website beschikbaar zijn.

CAMIREL Diffusion Sarl behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren van een klant waarmee er al een geschil is.

Deel 1.08 Elektronische handtekening

De dubbele klik door de internetgebruiker op de titel van de bestelbon, is een elektronische handtekening die, tussen beide partijen, dezelfde waarde heeft als een geschreven handtekening.


Artikel II. PRIJS

De prijzen van onze producten zijn aangeduid in één van de op de website beschikbare munteenheden, btw inbegrepen en zonder leveringskosten. Alle bestellingen, wat ook hun oorsprong is, moeten in euro worden betaald. De prijzen zijn diegene die van kracht zijn op de dag van de bestelling. Ze houden rekening met de btw die van toepassing is op de dag van de bestelling. Elke verandering van btw-tarief zal automatisch doorgerekend worden in de prijs.

De prijzen op de bevestiging van de bestelling zijn bindend, zelfs in het geval van een stijging tussen de besteldatum en de leveringsdatum van de goederen.

De verzendkosten worden extra aangerekend en berekend naargelang het gewicht, het land van bestemming en de door de klant gekozen transportwijze.

In de totaalprijs op het bestelformulier zijn btw en verzendingskosten inbegrepen.

Voor elke levering van een bikini buiten de Europese Unie zijn de douanetarieven en formaliteiten, tenzij anders vermeld, uitsluitend ten laste van de klant, die zich ertoe verbindt de importmogelijkheden van de producten in het land van levering te controleren.

Clausule van eigendomsvoorbehoud: de producten blijven eigendom van CAMIREL Diffusion Sarl tot de volledig betaling ervan door CAMIREL Diffusion Sarl ontvangen is.


Artikel III. BETALINGSWIJZE

Raadpleeg ook onze rubriek Veilig online betalen

CAMIREL Diffusion Sarl stelt de volgende betalingsmogelijkheden tot uw beschikking:

Deel 3.01 Betaling met kredietkaart

(Visa, Eurocard, Mastercard, Carte bleue), uw kaart wordt gedebiteerd op het moment dat uw bestelling verzonden wordt, op voorwaarde dat vooraf bij de bevoegde betalingsinstellingen de toelating tot het debiteren van uw rekening verkregen werd. Zo niet zal uw bestelling niet kunnen worden uitgevoerd. De online betaling met kredietkaart wordt gerealiseerd dankzij het veiligheidssysteem (Secure Socket Layer), die zorgt voor de codering van uw bankgegevens bij het doorsturen ervan op internet. CAMIREL DIFFUSION SARL vertrouwt de beveiligde betaling toe aan verschillende onafhankelijke en gespecialiseerde dienstverleners (in Frankrijk en in het buitenland).

Deel 3.02 Per PayPal

Als u een PayPal-rekening hebt, kunt u uw bestelling hiermee betalen

Hoe werkt dat?

U kiest gewoon PayPal bij de keuze voor betaalwijze, U wordt dan automatisch doorgestuurd naar uw PayPal-rekening, Log in (of maak een account) en bevestig uw betaling, Zodra uw betaling is geaccepteerd, komt u automatisch terug op Sealinea om uw aankopen af te ronden.

Als u geen PayPal-rekening hebt Gaat u naar www.paypal.com/nl en opent u een account.

Deel 3.03 Betaling per cheque

Het volstaat dat u ons uw cheque op naam van CAMIREL DIFFUSION SARL op het adres 17, avenue du Pinchinier - Le mont des oiseaux - 83320 CARQUEIRANNE. FRANCE opstuurt, samen met de samenvatting van uw bestelling en uw identiteitsbewijs.

We willen u erop wijzen dat indien u kiest voor een betaling per cheque, de bestelling pas zal worden opgestuurd na inkassering van de cheque bij onze bankinstelling. De leveringstermijn kan in sommige gevallen tot 15-25 werkdagen duren, vooral bij bestellingen boven de 300 euro.

Voor sommige landen worden enkel wissels en overschrijvingen aanvaard.

Deel 3.04 Per bankoverschrijving:

De betaling moet bij onze bank in euro worden uitgevoerd. Op eenvoudige aanvraag, sturen we u de nodige bankgegevens door sealinea@sealinea.com. Gelieve uw bestelnummer te vermelden in uw overschrijving. De verzending van de bestelling zal pas worden uitgevoerd na bevestiging van de betaling.

Eventuele overschrijvingskosten zijn ten laste van de klant.


Artikel IV. LEVERING

Raadpleeg ook onze rubriek Levering / Verzending

Deel 4.01 Levering

Voor haar leveringen heeft CAMIREL DIFFUSION SARL gekozen voor de dienst Colissimo suivi (gevolgde zending) van de Franse post of Chronopost (spoedservice) voor een meer dringende levering van uw bestelling.

De beschikbaarheid van onze producten in het bijzonder bikini 2019 is aangeduid in de productbeschrijvingen. U kunt kiezen tussen de snelle of normale verzending:

Voor verzendingen in Frankrijk:


- Chronopost: Levering binnen de 24 tot 48 u. in heel Frankrijk.

- Colissimo Expert tegen handtekening (aangetekende zending): Levering binnen de 24 tot 48 u. in heel Frankrijk.

- Colissimo Access suivi zonder handtekening: Levering binnen de 24 tot 48 u. in heel Frankrijk.

- Gratis levering met Colissimo Access of met lettre/ boite Max (speciale enveloppe of doos van de Franse post) voor alle bestellingen van meer dan 2 artikelen: Levering binnen de 24 tot 48 u. in heel Frankrijk.


Voor de verzendingen naar het buitenland:


- Chronopost enkel zone 1 en 2 Levering binnen de 2 of 3 dagen voor Europa, 2 tot 8 dagen voor de rest van de wereld.

- Colissimo Expert tegen handtekening (aangetekende zending): Levering binnen de 4 of 6 dagen voor Europa, 5 tot 10 dagen voor de rest van de wereld.

- Gratis levering met Prioritaire internationale verzending voor alle bestellingen van meer dan twee artikelen. Levering binnen de 3 tot 10 dagen naargelang de bestemming.


De levering van bikini's of strandjurkjes gebeurt binnen de 3 werkdagen na het versturen van het bevestigingsbericht door de verkoper op het leveringsadres dat door de koper op het bestelformulier werd aangeduid. Alleen de betaalde bestellingen worden verstuurd.

Bij vertraging verbindt CAMIREL DIFFUSION SARL zich ertoe om de klant hiervan op de hoogte te stellen. Alle risico's worden op de koper overgedragen zodra de goederen aan de post worden afgeleverd. SEALINEA kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die voortvloeien uit een vertraging van de levering of uit een verlies van het pakje door de transporteur. Een onderzoek wordt ingesteld bij de transporteur als het pakje niet binnen de vermelde leveringstermijnen ontvangen wordt, ditkan verschillende dagen in beslag kan nemen. (bv.: 21 dagen bij de Franse Post). Tijdens deze periode, kan geen enkele terugbetaling of terugzending worden uitgevoerd.

De bestelling, waarvan de ontvangst bekrachtigd wordt door de handtekening van de geadresseerde, wordt geleverd tijdens werkdagen op het adres dat door de klant werd opgegeven.

De levering kan gebeuren bij een andere persoon indien deze expliciet door de Klant werd aangeduid.

Indien uw bestelling een geschenk is, dan kan CAMIREL DIFFUSION SARL, indien u dit wenst, het pakje, begeleid met een persoonlijk bericht en zonder prijsaanduiding op de leveringsbon, opsturen naar de ontvanger. De factuur zal rechtstreeks naar u worden toegestuurd.

Bij afwezigheid wordt, om uw bestelling te kunnen ontvangen, een waarschuwingsbericht achtergelaten in uw brievenbus, waarin u uitgenodigd wordt uw pakje af te halen in het postkantoor dat het dichtst gelegen is bij het leveringsadres dat u bij uw bestelling opgegeven hebt.

De levertermijnen van onze sexy bikini zijn indicatief en niet bindend voor CAMIREL DIFFUSION SARL. We zullen echter alles in het werk stellen om ze te respecteren. In geval van overmacht, staking van de postdiensten of andere onvoorziene omstandigheden opgenomen in de wetgeving op het transport van goederen en diensten, die de levering kunnen verstoren en waarvan we op de hoogte zijn, zullen we onmiddellijk de klant hierover waarschuwen.

Wat ook de oorzaken of gevolgen zijn, een vertraging bij de levering kan op geen enkele manier leiden tot een annulering van de bestelling die in behandeling is of tot een vraag tot schadeloosstelling of schadevergoeding voor belangenbeschadiging.

Deel 4.02 Leveringsadres

De klant moet zich ervan verzekeren dat het vermelde leveringsadres voldoende duidelijk is voor een probleemloze routebepaling door de betrokken Postdiensten.
Als een pakje door de betrokken Postdienst wordt teruggezonden omwille van een onvolledig of verkeerd adres, dan zijn de portokosten die verbonden zijn aan het opnieuw verzenden van het pakje ten laste van de klant. In dat geval zijn de levertermijnen, die vermeld zijn in onderhavige algemene voorwaarden, niet meer van toepassing.
Als een pakje door de betrokken Postdienst wordt teruggezonden omwille van een onvolledig of verkeerd adres, en de klant een terugbetaling vraagt van de betreffende bestelling, dan wordt het door CAMIREL DIFFUSION SARL terug te betalen bedrag berekend door de portokosten af te trekken van het totaal door de klant betaalde bedrag (aanduiding TOTAAL op de corresponderende leveringsbon)

Deel 4.03 Verzendkosten

De verzendkosten worden extra aangerekend en berekend naargelang het gewicht, het land van bestemming en de door de klant gekozen transportwijze (Chronopost of Colissimo suivi).

De verzendkosten omvatten de verpakking, de goederenbehandeling en de portokosten. Ze worden berekend naargelang de prijs of het gewicht van uw bestelling.

Behalve bij speciale aanbiedingen (1 is goed, 2 is beter), zijn de verzendkosten ten laste van de koper en worden ze apart op het bestelformulier vermeld.

Deel 4.04 Niet in voorraad

In geval dat één van de bestelde producten (string, braziliaanse ou push up bikini) niet meer in voorraad is, zal CAMIREL DIFFUSION SARL onmiddellijk de klant hierover inlichten en hem vragen te kiezen tussen een gedeeltelijke levering, een uitgestelde levering van zijn totale bestelling of annulering van de totale bestelling.

Deel 4.05 Ontvangst van de bestelling

U moet bij ontvangst van uw pakje, de staat van de verpakking en de goederen controleren en binnen de drie dagen eventuele beschadigingen melden, zowel aan de transporteur als rechtstreeks aan CAMIREL DIFFUSION SARL. e-mail : sealinea@sealinea.com

Aangezien de verzendkosten ten laste zijn van de koper, wijst CAMIREL DIFFUSION SARL elke verantwoordelijkheid voor een eventuele vertraging en/of verlies van het pakje af. Een vertraging in de levering of verlies van het pakje kan geen aanleiding geven tot schadevergoedingen.

Deel 4.06 Foutieve Levering

De consument moet aan CAMIREL DIFFUSION SARL, dezelfde dag van de levering of ten laatste de eerste werkdag volgend op de levering, klacht indienen over een eventuele fout in de levering en/of over het niet overeenstemmen van de soort of de kwaliteit van de producten ten opzichte van de vermeldingen aangegeven op de bestelbon. Elke klacht die wordt ingediend na deze termijn zal worden verworpen. Deze klacht kan worden ingediend bij de klantendienst van CAMIREL DIFFUSION SARL, waarbij duidelijk het referentienummer van de bestelling moet worden vermeld.sealinea@sealinea.com.

Elke klacht die niet volgens bovenstaande regels of binnen de aangegeven termijn wordt ingediend zal niet worden behandeld en ontlast CAMIREL DIFFUSION SARL Diffusion Sarl van elke verantwoordelijkheid ten opzichte van de klant.

Deel 4.07 Douanebelasting

De douane- of importbelasting is verschuldigd op het moment dat het pakje het land van bestemming bereikt. U moet de eventuele supplementaire belasting voor de douaneformaliteiten betalen. We hebben geen enkele controle over deze belastingen en we kunnen ze niet voorzien. Het douanebeleid varieert sterk tussen de verschillende landen. Gelieve contact op te nemen met uw lokaal douanebureau voor meer informatie.


Artikel V. TEVREDEN OF RUILEN

Zoals voorzien in de van kracht zijnde wetgeving, beschikt de klant over 15 dagen (datum van ontvangst van de goederen) om een eventuele omruiling te vragen, deze regel ook geldt voor onze categorie van goedkope bikini sale. Opgelet, de klant kan de artikelen uitsluitend retourneren indien deze niet werden gedragen of gewassen, de originele etiketten er nog op zitten, de goederen niet werden beschadigd, en het artikel in zijn oorspronkelijke verpakking geretourneerd wordt. Dit sluit dus elk gewijzigd, beschadigd of gebruikt product uit (zelfs slechts eenmaal gedragen).

Om hygiënische redenen, de modellen Cameltoe, Diam's en Tahiti kan niet worden geruild of geretourneerd.

De klant moet ons een e-mail sturen sealinea@sealinea.com waarin hij het bestelnummer, het referentienummer en de reden vermeldt. Vervolgens moet hij ons de producten met Colissimo Expert terugsturen naar het volgende adres: CAMIREL Diffusion 17, avenue du Pinchinier - Le mont des oiseaux - 83320 CARQUEIRANNE. FRANCE. De hieraan verbonden kosten en risico's zijn ten laste van de klant.

Aangezien we u uitnodigen om goed uw maten na te gaan voordat u uw aankoop bevestigt, zal er voor elke omruiling een extra forfaitair bedrag worden berekend voor het opnieuw verzenden.
Aangezien onze creaties ontworpen zijn op basis van internationale maten, kunt u dankzij onze matentabel heel precies uw maten nagaan. De kosten voor het opnieuw verzenden bedraagt 5 euro, die u aan uw terugzending moet toevoegen.

Elke vordering die na de termijn van 15 dagen wordt ingediend zal niet door onze diensten worden aanvaard. CAMIEL DIFFUSION SARL behoudt zich het recht voor om een vraag een omruiling te weigeren, indien de artikelen niet in goede staat teruggezonden worden.

Bovendien zal, indien u een terugbetaling wenst, een vermindering van 15 % worden toegepast, om onze kosten voor het verzendklaar maken van de bestelling en de voorraadbeheer te dekken. De verzending kosten die u hebt betaald of die wij aan u hebben geboden, worden niet terugbetaald, noch betaald door ons bedrijf. De mogelijke: catalogus, cadeautjes, zakj, zakspiegeltje, bikini etc. niet op uw factuur en die zijn geleverd bij uw bestelling, moet dus ook noodzakelijkerwijs worden geretourneerd.


Artikel VI. FACTURERING

Er wordt een factuur toegestuurd naar de klant (per post of per e-mail) de rekening op het factureringsadres dat hij tijdens de bestelling heeft opgegeven. Elke klacht met betrekking tot moet binnen de 10 uur na ontvangst van deze factuur, per e-mail, aan CAMIREL DIFFUSION SARL worden voorgelegd op het volgende adres: sealinea@sealinea.com

Zo niet dan word er verondersteld dat deze zonder enig voorbehoud word aanvaard. Elk geschil tussen de Klant en CAMIREL DIFFUSION SARL geeft in geen enkel geval aanleiding tot opschorting van betaling van het niet betwiste deel van de factuur.


Artikel VII. KLANTENDIENST

Voor bijkomende inlichtingen of vragen staat onze klantendienst tot uw beschikking om te antwoorden op al uw vragen:

- per e-mail :
sealinea@sealinea.com

- met de post : CAMIREL Diffusion 17, avenue du Pinchinier - Le mont des oiseaux - 83320 CARQUEIRANNE. France


Artikel VIII. AANSPRAKELIJKHEID

De aangeboden producten zijn conform aan de van kracht zijnde Franse wetgeving en de normen die in Frankrijk van toepassing zijn. De weergegeven foto's, teksten, grafische voorstellingen van de informatie en kenmerken die de aangeboden producten illustreren, zijn niet bindend. Zodoende kan CAMIREL DIFFUSION SARL niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of weglatingen in één van de foto's, teksten of grafische voorstellingen van de informatie en kenmerken van de producten of in geval van wijzigingen in de kenmerken van de producten door de leveranciers. U kunt voor elke vraag betreffende de producten contact opnemen met onze klantendienst. sealinea@sealinea.com

CAMIREL DIFFUSION SARL kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de niet uitvoering van een afgesloten contract, indien het product niet meer in voorraad is of onbeschikbaar is, bij overmacht, bij een storing of volledige of gedeeltelijke staking, met name van de postdiensten, of de transport- en/of communicatiemiddelen, bij overstroming of bij brand. Hyperlinks kunnen bezoekers doorsturen naar andere websites dan de website van CAMIREL DIFFUSION SARL.

CAMIREL DIFFUSION SARL wijst alle verantwoordelijkheid af indien de inhoud van deze websites in tegenspraak zou zijn met de van kracht zijnde wet- en regelgeving.


Artikel IX. PERSOONLIJKE GEGEVENS

CAMIREL DIFFUSION SARL verbindt er zich toe om de door u verstrekte gegevens niet door te geven aan derden. Deze zijn vertrouwelijk. Ze zullen door onze interne diensten enkel worden gebruikt voor de behandeling van uw bestelling en om onze communicatie en ons productenaanbod, dat speciaal is voorbehouden voor de klanten van CAMIREL DIFFUSION SARL, te verbeteren en te personaliseren.

U hebt bijgevolg, in overeenkomst met de Franse privacywet (loi informatique et libertés) van 6 januari 1978, het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Hiertoe volstaat het een vraag te richten per e-mail of per post met vermelding van uw naam, voornaam, adres en klantnummer:

- per e-mail : sealinea@sealinea.com
- met de post : CAMIREL Diffusion 17, avenue du Pinchinier - Le mont des oiseaux - 83320 CARQUEIRANNE. France


Artikel X. INTELLECTUELE EIGENDOM

Alle teksten, opmerkingen, producten, illustraties en afbeeldingen die op de websites van CAMIREL DIFFUSION SARL worden weergegeven, zijn voor de hele wereld beschermd door het auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten. Daarom, en in overeenkomst met de Franse wet inzake Intellectuele Eigendom, is enkel het gebruik ervan voor privégebruik toegelaten, met inachtneming van andere en zelfs strengere bepalingen van het wetboek intellectuele eigendom. Elke andere vorm van gebruik vormt een overtreding en zal gesanctioneerd worden op grond van het Intellectueel Eigendomsrecht, tenzij voorafgaandelijke toestemming van CAMIREL DIFFUSION SARL. Elke volledige of gedeeltelijke reproductie van de websites van CAMIREL DIFFUSION SARL is absoluut verboden. CAMIREL DIFFUSION SARL behoudt zich het recht voor om schadevergoedingen te eisen.


Artikel XI. GESCHILLEN

Het onderhavige contract is onderworpen aan het Franse recht.

Elk geschil kan bij onze Klantendienst worden voorgelegd. Indien echter geen vriendschappelijk akkoord bereikt wordt, zal alleen de Franse rechtbank bevoegd zijn. De gegevens die door CAMIREL DIFFUSION SARL worden geregistreerd zijn automatisch bewijsmateriaal, voor de inhoud van de bestelling van de Klant, de bevestiging van de bestelling door CAMIREL DIFFUSION SARL en voor elke mail die uitgewisseld wordt tussen CAMIREL DIFFUSION SARL en de Klant. Deze gegevens kunnen als bewijsmateriaal gebruikt worden bij een eventueel geschil.


Artikel XII. VERBINTENISSEN VAN DE KLANT

Bij het bevestigen van uw aankoop van brazilian bikini op het bestelformulier, verklaart u zich akkoord met de inhoud ervan en met de algemene verkoopvoorwaarden van CAMIREL DIFFUSION SARL die onderworpen zijn aan de Franse wetgeving.

Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn onderworpen aan de Franse wet en kunnen op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De klant verklaart meerderjarig te zijn, het recht en de macht te hebben om goederen te bestellen en verklaart dat alle verstrekte informatie correct is.

De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing gedurende de volledige periode van de online verkoop van CAMIREL DIFFUSION SARL, met voorbehoud van eventuele bijwerkingen.


Artikel XIII. FRAUDE

Elke poging tot fraude, ongeacht het aankoopbedrag en de oorsprong, zal aanleiding geven tot strafrechtelijke vervolging. Alle gegevens die door u werden verstrekt zullen in dat geval worden doorgegeven aan het Parket. Gezien aan de bepalingen onder Artikel 313-1 van het Franse Strafwetboek:

Oplichting is elk feit waarbij men, hetzij door het gebruik van een valse naam of een valse hoedanigheid, hetzij door misbruik van een echte kwaliteit, hetzij door het gebruik van frauduleuze praktijken, een fysieke of morele persoon bedriegt en hem/haar er op deze wijze toe brengt, ten nadele van zichzelf of van derden, fondsen, waardevolle zaken, of om het even welk goed ter beschikking te stellen, een dienst te verlenen of een daad toe te laten die een verplichting of een kwijting met zich meebrengt. Oplichting wordt gestraft met een gevangenisstraf van vijf jaar en een geldboete van 375.000 euro.


Sealinea

loader
Bezig met laden...