VERKOOPVOORWAARDEN DISTRIBUTEURS


Groothandel in bikini en badmode voor vrouwen

Fabrikant van bikini's

Om het merk te vertegenwoordigen: Sealinea


Formulier in te vullen


Speciaal voor zakelijke klanten

(Uitzonderingen daargelaten, zijn zakelijke klanten onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden beschreven op onze website van sexy bikini's online)

De hieronder vermelde voorwaarden zijn onder de aandacht van zakelijke klanten gebracht. Iedere bestelling is definitief en valt onder de aanvaarding van de volgende bijzondere voorwaarden :


Artikel I. ACCOUNT OPENEN

Iedere nieuwe klant moet een K-Bis uittreksel overleggen met bewijs van activiteit binnen minstens drie maanden.

Artikel II PRIJZEN

De prijzen van de beschikbare producten op onze bikini kopen web shop zijn in de beschikbare valuta exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Alle bestellingen ontvangen door de fabrikant en bikini groothandel Sealinea van welke oorsprong dan ook zijn betaalbaar in euro's.

De prijzen zijn de bestaande tarieven op de dag van bestelling.

Verzendkosten vallen onder Sarl CAMIREL voor bestellingen boven 700 € ex BTW.

Minimum facturatie is 200 € ex BTW.

Voor lagere orders zullen extra verzendkosten naar gewicht, land van bestemming en door de klant gekozen transporttype, worden berekend.

ARTIKEL III. LEVERING/TRANSPORT

In geval van schending of schade is het aan de ontvanger de producten te retourneren bij de bikini groothandel vertegenwoordigd door het bedrijf CAMIREL met kennisgeving ontvangst transport en welke ontbrekende of defecte producten met een kopie hiervan binnen twee werkdagen aan verzender om het geschilrecht te behouden.

Attentie, volgens artikel 105 van het Wetboek van Koophandel hebben de woorden onder voorbehoud van controle geen juridische waarde. Al onze zendingen worden bij vertrek gecontroleerd: het is aan de ontvanger dit bij ontvangst te controleren, inclusief de staat van de verpakking.

Oer het algemeen worden verkopen aan professionals niet teruggenomen, of geruild, we kunnen eventuele fouten van uw klanten niet verwerken.

Defecte goederen of fouten bij verzending moeten binnen 72 uur na ontvangst goederen aan ons gemeld worden. Hierna kunnen bikini niet geruild of geretourneerd worden.

Sealinea, uw fabrikant, leverancier en groothandel in bikini's.


Sealinea

loader
Bezig met laden...