24/48 uur levering


Jouw bikini in 24/48u overal in Frankrijk


Sealinea levert in Frankrijk binnen de 24 tot 48 uren al uw bestellingen van beschikbare bikinis op de plaats van uw vakantie. Voor de andere landen van de Europese Gemeenschap, kunt u de leveringstijden raadplegen onder de rubriek: Levering / verzending.

Voor haar leveringen heeft Sealinea gekozen voor de dienst Colissimo suivi (gevolgde zending) van de Franse post of Chronopost (spoedservice) voor een meer dringende levering van uw bestelling.

U kunt het traject van uw badmode 2019 volgen door te klikken op de link die u via e-mail zal worden toegestuurd.

De beschikbaarheid van onze bikini's is aangeduid in de productbeschrijvingen.

Na deze controle, kunt u kiezen tussen snelle of normale verzending:

Voorbeeld: Voor verzendingen in Frankrijk

- Chronopost : Levering binnen de 24 tot 48 u. in heel Frankrijk.

- Colissimo suivi : Levering binnen de 48 tot 72 u. in heel Frankrijk.

De bestelling, waarvan de ontvangst bekrachtigd wordt door de handtekening van de geadresseerde, wordt geleverd tijdens werkdagen op het adres dat door de klant werd opgegeven.

De levering kan gebeuren bij een andere persoon indien deze expliciet door de Klant werd aangeduid.

Indien uw bestelling van badmode een geschenk is, dan kan Sealinea, indien u dit wenst, het pakje, begeleid met een persoonlijk bericht en zonder prijsaanduiding op de leveringsbon, opsturen naar de ontvanger. De factuur zal rechtstreeks naar u worden toegestuurd.

Bij afwezigheid wordt, om uw nieuwe brazilian bikini te kunnen ontvangen, een waarschuwingsbericht achtergelaten in uw brievenbus, waarin u uitgenodigd wordt uw bikini af te halen in het postkantoor dat het dichtst gelegen is bij het leveringsadres dat u bij uw bestelling opgegeven hebt.

Raadpleeg onze algemene verkoopsvoorwaarden


Sealinea

loader
Bezig met laden...