Veilig betalen


Sealinea is een fabrikant van bikini's en webwinkel voor bikini's online kopen.


Veiligheid van de transacties

De betaling van uw bestelling van uw nieuwe bikini of strandkleding met een kredietkaart is gewaarborgd door onze financiële partners, die bekend zijn voor hun betrouwbaarheid op het vlak van online transacties. De transactie tussen de klant en onze partners is gecodeerd (SSL). De bankgegevens die u verstrekt, worden op uw eigen computer gecodeerd en zullen nooit ongecodeerd op het internet circuleren. Er wordt bij de fabricant Sealinea geen enkel kaartnummer bewaard.

Veiligheid van de gegevens

Alle gegevens die gebruikt worden tijdens de behandeling van de bikini bestelling, zullen met de grootste vertrouwelijkheid behandeld worden. Geen enkele informatie zal worden doorgegeven aan derden.

Vertrouwelijkheid

Sealinea waarborgt de vertrouwelijkheid van de gegevens die door de klant worden verstrekt.

Navolging van de wetgeving

De klant heeft het recht zijn persoonlijke gegevens in te zien, recht te zetten, te wijzigen of te verwijderen. Hij kan dit recht uitoefenen door contact met ons op te nemen via sealinea@sealinea.com


Betalingswijze


Sealinea stelt de volgende betalingsmogelijkheden tot uw beschikking:


Betaling met kredietkaart

(Visa, Eurocard, Mastercard, Carte bleue), uw kaart wordt gedebiteerd op het moment dat uw badmode bestelling verzonden wordt, op voorwaarde dat vooraf bij de bevoegde betalingsinstellingen de toelating tot het debiteren van uw rekening verkregen werd. Zo niet dan zal uw bikini bestelling niet kunnen worden uitgevoerd. De online betaling met kredietkaart wordt gerealiseerd dankzij het veiligheidssysteem (Secure Socket Layer), die zorgt voor de codering van uw bankgegevens bij het doorsturen ervan op internet.

Sealinea vertrouwt de beveiligde betaling toe aan verschillende onafhankelijke en gespecialiseerde dienstverleners (in Frankrijk en in het buitenland).

Betaling per PayPal

Als u een PayPal-rekening hebt, kunt u uw bestelling hiermee betalen

Hoe werkt dat?

U kiest gewoon PayPal bij de keuze voor betaalwijze, U wordt dan automatisch doorgestuurd naar uw PayPal-rekening, Log in (of maak een account) en bevestig uw betaling, Zodra uw betaling is geaccepteerd, komt u automatisch terug op sealinea.nl om uw aankopen af te ronden.

Als u geen PayPal-rekening hebt Gaat u naar www.paypal.com/nl en opent u een account.

Betaling per cheque

Tegelijk met uw totale bestelling stuurt u ons cheque op naam van CAMIREL DIFFUSION SARL op het adres 17, avenue du Pinchinier - Le mont des oiseaux - 83320 CARQUEIRANNE. FRANCE en een copie van uw identiteitsbewijs.

Indien u kiest voor een betaling per cheque willen wy u erop wijzen dat de badmode 2019 bestelling pas zal worden opgestuurd na het innen van de cheque bij onze bank. De leveringstermijn kan in sommige gevallen tot 15-25 werkdagen duren, vooral bij bestellingen boven de 300 euro.

Per bankoverschrijving:

De betaling moet bij onze bank in euro worden uitgevoerd. Op eenvoudige aanvraag, sturen we u al onze bankgegevens door sealinea@sealinea.com

Gelieve uw bestelnummer te vermelden in uw overschrijving. De verzending van de bestelling zal pas worden uitgevoerd na bevestiging van de betaling.

Eventuele overschrijvingskosten zijn ten laste van de klant.


Sealinea, fabricant, bied Braziliaanse modellen, strings modellen, micro bikini's, strandjurkjes evenals goedkope bikini's in sale.


Sealinea
loader
Bezig met laden...